Advies

Bij Dutch Light Pro combineren we een creatieve en intelligente benadering van lichtontwerp en begrijpen we de complexe technische vereisten.

Advies


Bij Dutch Light Pro combineren we een creatieve en intelligente benadering van lichtontwerp en begrijpen we de complexe technische vereisten. We overbruggen het gat tussen de architect en/of de interieurontwerper en de elektrotechniek. Als lichtontwerp adviesbureau, onafhankelijk van alle fabrikanten, is ons enige doel het bereiken van de best mogelijke verlichting voor onze klanten – in termen van esthetiek, functionaliteit, flexibiliteit, onderhoud en kosten.

Onze aanpak wordt uitgevoerd door ons team van lichtontwerpers die afkomstig zijn uit een scala met diverse achtergronden, waaronder architecturaal, theatraal, product en milieu-design. Soms werken we direct voor de klant, soms voor de aangestelde architect of interieurontwerper. Dutch Light Pro is opgericht in 2011 en heeft gewerkt aan een breed scala aan projecten in Nederland en in het buitenland.