Lichtadvies

Bij Dutch Light Pro combineren we een creatieve en intelligente benadering van lichtontwerp en begrijpen we de complexe technische vereisten.

Bij Dutch Light Pro in Ridderkerk combineren we een creatieve en intelligente benadering van lichtadvies en lichtontwerp en begrijpen we de complexe technische vereisten. We overbruggen het gat tussen de architect en/of de interieurontwerper en de elektrotechniek. Als lichtontwerp adviesbureau, onafhankelijk van alle fabrikanten, is ons enige doel het bereiken van de best mogelijke verlichting voor onze klanten – in termen van esthetiek, functionaliteit, flexibiliteit, onderhoud en kosten. Voor advies en een professioneel lichtplan zijn we u graag van dienst.

Onze aanpak bij lichtadvies

Onze aanpak voor advies en een lichtplan wordt uitgevoerd door ons team van lichtontwerpers met diverse achtergronden, waaronder architecturaal, theatraal, product en milieu-design. Soms werken we direct voor de klant wanneer we lichtadvies geven, soms voor de aangestelde architect of interieurontwerper. Dutch Light Pro in Ridderkerk is opgericht in 2011 en heeft gewerkt aan een breed scala aan projecten voor lichtadvies in Nederland en in het buitenland.

Laat een lichtplan ontwerpen

Wilt u graag een lichtplan laten maken of ontvangt u graag lichtadvies voor uw project? Schakel ons dan in als lichtarchitect in Zuid-Holland. Wij geven u graag advies en stellen een lichtplan voor u samen dat aansluit op uw wensen en behoeften. Wilt u graag een kennismakings- en oriëntatiegesprek inplannen voor lichtadvies? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar  +31 (0)180 - 745 833 of een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. We horen graag wat uw wensen en ideeën zijn voor uw project, bijvoorbeeld in Utrecht of Rotterdam.