Afstudeerstage: Opstellen businessplan Dutch Light Pro


Dutch Light Pro is als lichtadvies- en ontwerpbureau actief in verschillende segmenten.

De kernactiviteiten van Dutch Light Pro zijn het ontwerpen van lichtplannen, het leveren van verlichtingsarmaturen en het geven van onafhankelijk lichtadvies. Door ons te verdiepen in wensen van de opdrachtgever en de ideeën van de architect kunnen we met licht zowel de functionaliteit als de sfeer verhogen. Licht, zowel daglicht als kunstlicht is essentieel voor de beleving van onze omgeving. De wereldwijde verlichtingsmarkt ondergaat momenteel enorme veranderingen, wat met name te maken heeft met de ontwikkelingen van LED-verlichting.


Doel van de stage: 

Voor deze stage zoeken we een vierdejaars HBO/WO student die voor Dutch Light Pro een businessplan kan schrijven. Aan het eind van je stage kun je een plan presenteren waar wij (verder) mee aan de slag kunnen.


Jouw rol binnen de organisatie

Je wordt binnen de organisatie in de gelegenheid gesteld om je volledig te kunnen focussen op jouw onderzoek. Alle collega’s staan ervoor open om je van informatie te voorzien, zodat je een goed beeld krijgt van de organisatie. Je wordt serieus genomen in de dingen die je doet en zegt.

 

Eisen:

  • Je volgt een opleiding in de richting van: Commerciële economie, MER of Small Business, Bedrijfskunde;
  • Je bent creatief, zelfstandig, proactief en initiatiefrijk;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;

Periode:
 Je kunt direct starten met het onderzoek. Wij hebben de voorkeur voor een stageperiode van minimaal 4 maanden.

 

Wat bieden wij:

  • Een leuke en leerzame afstudeerstage binnen een innoverende en veranderende markt;
  • Bruto stagevergoeding van € 400,00 per maand op basis van een fulltime stagecontract (40 uur) en daarnaast de mogelijkheid om dagelijks mee te lunchen in onze bedrijfskantine;
  • Een praktijk gerelateerde stage met goede begeleiding, waarbij je de mogelijkheid krijgt om ervaring op te doen in de beroepspraktijk;
  • Een goede informele werksfeer met leuke collega’s, vrijdagmiddag borrels en een stageperiode die je niet snel zult vergeten.


 Heb je interesse in de afstudeerstage, stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@dutchlightpro.nl