Lichtarchitect

Dutch Light Pro is een advies- en projectbureau actief in de professionele verlichtingsmarkt dat werkt voor opdrachtgevers van naam en faam.

✓ We zijn onafhankelijk

✓ Deskundige lichtontwerpers

✓ Projectmatige benadering

Wilt u graag een professionele lichtarchitect inschakelen voor uw project, bijvoorbeeld in de zorg, de horeca, het onderwijs, voor op kantoren of in de retail? Schakel dan een lichtdesigner van Dutch Light Pro uit Ridderkerk in. Onze lichtarchitect combineert een creatieve met een intelligente benadering van het ontwerp en begrijpt alle complexe technische vereisten. Ons doel als lichtdesigner is om de best mogelijke verlichting te realiseren voor al onze projecten.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

De werkwijze van onze lichtarchitect

Onze projecten worden uitgevoerd door ons team van lichtontwerpers die diverse achtergronden hebben, zoals architecturaal, theatraal, product en milieu-design. Zo zijn we een veelzijdig bedrijf en kunnen we u als lichtdesigner op alle vlakken adviseren. Onze lichtdesigner nodigt u eerst uit voor een kennismaking- en oriëntatiegesprek, waarin we de wensen, de uitgangspunten en de sfeer die gecreëerd moet worden voor uw project achterhalen. Aan de hand van dit gesprek maakt de lichtdesigner een schetsontwerp. Hierin wordt aan de hand van sfeerbeelden een eerste beeld tot stand gebracht. Vervolgens wordt er een definitief lichtplan opgesteld door de lichtdesigner en een offerte gemaakt. Indien u akkoord gaat, gaan we over tot de realisatie van het project.Plan een intake met onze lichtdesigner

Bent u geïnteresseerd in een lichtplan of lichtadvies van Dutch Light Pro in Ridderkerk? Neem dan direct contact met ons op voor het inplannen van een intake. Natuurlijk kunt u bij vragen en voor meer informatie ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833, een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl of door het contactformulier in te vullen.