FEST - Amsterdam

‘’Storiginals is door FEST gevraagd om hun nieuwe flagshipstore in Amsterdam te verzorgen. FEST is een ambitieuze klant die zich richt op goed ontworpen, designvolle ontwerpen en het verkopen van betaalbare meubels en woon accessoires. De flagshipstore is eind december 2019 geopend. Wij hebben Dutch Light Pro benaderd voor de nieuwe winkel in Amsterdam, die door Pepijn Smit van S-P-A-C-E is ontworpen. Samen hebben wij gekeken naar het lichtplan en Dutch Light Pro gevraagd mee te denken met welke armaturen de winkel het beste zou kunnen worden uitgelicht. Er waren diverse unieke uitdagingen voor deze winkel, waaronder de door Pepijn Smit ontworpen, mooie aan drie zijden met led tubes beklede doorgang naar de kelder. Voor goed advies konden wij bouwen op Dutch Light Pro en is iedereen erg trots op het eindresultaat. 

Zoals we gewend zijn van Dutch Light Pro hebben wij de samenwerking voor de flagshipstore van FEST in Amsterdam als heel prettig ervaren. Dit vanwege het op hele korte termijn kunnen schakelen, de fijne communicatie, het goede advies en bereid zijn om mee te denken in het ontwerp en met de klant. Ook na de oplevering van de winkel heeft Dutch Light Pro laten zien dat ze hart hebben voor het werk wat zij doen en willen zij er zeker van zijn dat het resultaat naar tevredenheid wordt afgerond.

In de afgelopen maand heeft Storiginals ook het nieuwe hoofdkantoor van FEST mogen aanpakken, waarbij samen met Dutch Light Pro is gekeken naar de verlichting. Hierbij was het belangrijk dat de uitstraling van de winkel in Amsterdam terug zou komen.

In de komende weken gaan de werkzaamheden aan de nieuwe winkel van FEST in Antwerpen van start, waarbij Storiginals opnieuw Dutch Light Pro gevraagd heeft om mee te denken in het lichtontwerp. We verwachten dat dit weer een leuke samenwerking gaat worden en een prachtig resultaat gaat opleveren!’’

Rob Pascha - Storiginals