Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het beperken van de verspreiding van het Coronavirus neemt Dutch Light Pro haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en zijn er een aantal maatregelen getroffen waarbij de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers centraal staan.

Dit houdt in dat er zoveel mogelijk medewerkers vanuit huis zullen werken. Daarnaast zullen wij tot en met 6 april geen klanten en/of leveranciers bezoeken of ontvangen op ons kantoor in Ridderkerk. Uiteraard zijn wij wel gewoon telefonisch en per e-mail te bereiken.

Als er vragen zijn over lopende projecten, aanvragen of leveringen dan staat het gehele team van Dutch Light Pro voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Wij streven er naar alle leveringen volgens plan te laten verlopen. Echter zijn wij afhankelijk van verschillende toeleveranciers en transporteurs en kan er vertraging ontstaan. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om uw order zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Wij houden de ontwikkelingen scherp in de gaten en mocht de situatie veranderen, brengen wij u daarvan op de hoogte.