Zoek jij een leerzame en uitdagende Marketing meewerkstage bij een creatieve en inspirerende organisatie? Ambieer jij een rol met brede ontwikkelingsmogelijkheden en veel verantwoordelijkheid?
Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Stage lopen bij Dutch Light Pro staat garant voor een veelzijdige stage binnen een vernieuwend bedrijf! Je krijgt van ons de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan met diverse operationele Marketing activiteiten en daardoor aan je competenties te werken. Je krijgt hier alle ruimte en begeleiding in, waardoor er een goede basis gelegd wordt voor je toekomstige carrière.

Wie zijn wij?
Dutch Light Pro is een creatief adviesbureau actief in de professionele verlichtingsmarkt.
Wij ontwerpen lichtplannen en creëren de lichtbeleving voor bekende opdrachtgevers in de retail, horeca, zorg,  onderwijs, bedrijfsleven, maar ook voor particulieren. Onze projectmatige benadering is gebaseerd op creativiteit en technische lichtkennis.

Dutch Light Pro verwelkomt stagiairs met open armen. Wij vinden het belangrijk om jou de mogelijkheid te bieden om praktijkervaring op te doen en laten ons graag inspireren door jouw frisse kijk, maar ook zo nu en dan een kritische blik, op de gang van zaken binnen de organisatie.
We zijn dan ook op zoek naar die topper die niet bang is voor het nemen van verantwoordelijkheid en mee wil groeien met onze organisatie.Wat zijn de werkzaamheden waarbinnen je ervaring op kan doen?

In samenwerking met een extern Marketingbureau zal je onder andere de volgende Marketingactiviteiten uitvoeren:

Het bedenken en het (mede) opstellen van een marketingstrategie en jaarplanning;

Het opzetten en beheren van on- en offline marketing activiteiten, waaronder het up-to-date houden van de website, het opstellen van nieuwsbrieven, het bedenken en plaatsen van content voor onze social media kanalen, inrichten van Google Ads en het maandelijks nalopen van de advertenties en zoekwoorden op de website om de vindbaarheid te verbeteren in samenwerking met externe marketingbureaus;

Het organiseren en begeleiden van events voor leveranciers;

Het analyseren van online data vanuit diverse bronnen (bijv. website, sociale media, Google Analytics) en dit vertalen naar de volgende strategische stappen.

 

Wie zoeken wij:
Voor deze stage zijn we op zoek naar een tweede of derdejaars HBO/WO student die ons vanaf augustus 2021 kan ondersteunen bij de dagelijkse Marketingwerkzaamheden.


Je volgt een HBO opleiding in de richting van Commerciële Economie (Marketing) of Communicatie of een WO opleiding in de richting van Marketing Management.

Het betreft een meewerkstage; hetgeen betekent dat wij van je verwachten dat je minimaal drie tot vier dagen per week beschikbaar bent voor onze organisatie.


Periode:

Vanaf augustus 2021 voor minimaal 4 maanden of zolang we het van beide kanten leuk vinden!


Wat bieden wij:

Een dynamische en verantwoordelijke stageplek;

Bruto stagevergoeding van € 500,00 per maand op basis van een fulltime stagecontract (40 uur);

Een zeer prettige werksfeer en goede begeleiding van een eventuele stageopdracht.

 

Ben je geïnteresseerd in deze stageplek? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@dutchlightpro.nl


Adresgegevens:

Dutch Light Pro B.V.

Kolenbranderstraat 10

2984 AT Ridderkerk